Sopa de Cabra tanca uns anys intensos amb un concert que tindrà lloc aquest dissabte dia 9 al Pavelló de Fontajau, en el seu propi festival, que servirà per tancar el cercle.

Aquest esdeveniment vol recollir l’esperit del grup any rere any, fixant una cita anual per a tots els “soperus” i per a totes les bandes amigues coetànies, a qui el grup vol mostrar el respecte. Per a aquesta primera edició s’han buscat les arrels més rockeres del grup amb els companys M-Clan i la complicitat del músic, amic i veí, Adrià Puntí. M-Clan, presentarà per primera vegada a Girona el seu nou disc Delta i el cantant i compositor Adrià Puntí oferirà un concert exclusiu amb els seus millors temes acompanyat de la banda de sempre.

HORARIS

- Publicitat -

Obertura de portes 20.00 h
Adrià Puntí: 21.00 h
M-Clan: 22.15 h
Sopa de Cabra: 00.00 h

Entrades a la venda aquí.