El grup osonenc ha aconseguit, en la seva minigira de l’espectacle teatralitzat “Meravellós desastre”, quatre sold-out dels cinc concerts que feien, l’últim ahir a la Sala Gran de l’Auditori de Girona. 
Després d’aquest gran èxit, Oques Grasses farà el seu últim concert el dia 23 de desembre, on celebraran la seva particular festa nadalenca que celebren des de fa quatre anys: El dia de l’esperit xai. Enguany, aquest concert se celebrarà a l’Antiga Fàbrica de Damm, un escenari que compta amb un aforament de 3000 persones i que ja ha exhaurit entrades. A més, tots els beneficis d’aquest concert aniran destinats a La Marató de TV3.
Amb aquesta última diada, el grup català deixa els escenaris fins el 2019, on trauran el seu quart disc després de 400 concerts i més de 8.000.000 de reproduccions a Youtube.

- Publicitat -