Curtis Harding es converteix en la nova confirmació del 5è aniversari del VIDA. D’aquesta manera, el cantautor nord-americà compartirà cartell amb els ja anunciats Franz Ferdinand, St. Vincent, Iron & Wine, Calexico, Nick Mulvey, Joe Crepúsculo, Maga, Núria Graham, El Petit de Cal Eril, Oso Leone, La Plata, Vulk i Medalla. L’edició del VIDA 2018 tindrà lloc del 28 de juny a l’1 de juliol del 2018 a Vilanova i la Geltrú.

Des del seu debut amb Soul Power (Burger Records, 2014), Curtis Harding es va alçar com un dels artistes més destacats i sorprenents del gènere neo-soul. Un títol que segueix mantenint amb el llançament del seu segon treball Face Your Fear (Anti-, 2017), un disc on el cantautor de Michigan fa gala d’un soul sensual i irresistible de textures elegants, melodies exuberants i una veu càlida i carismàtica.