La cantant nord-americana Lady Gaga visitarà Barcelona la pròxima setmana per presentar el seu disc Joanne. Amb aquest àlbum, ha aconseguit situar-se en primer lloc la llista Bilboard per quart cop seguit en aquesta dècada, un fet insòlit per a una cantant femenina. Lady Gaga, a més a més, es presenta a Barcelona complint el seu desè aniversari després de la primera aparició al món musical amb el disc The Fame, i torna per a mostrar la seva maduresa musical i gaudir davant milers de fans el seu nou disc Joanne i també temes coneguts mundialment, com per exemple, Poker Face o Bad Romance.
Després de postposar els concerts a Barcelona programats per als 21 i 22 de setembre del 2017, Lady Gaga cantarà al Palau Sant Jordi els dies 14 i 16 de gener a les 9 del vespre.
Els preus de les entrades oscil·len entre els 40 € i 105 € depenent la localitat i els diferents pacs Vips que s’ofereixen. Les entrades estan disponibles a Ticketmaster o també Live Nation.