Katy Perry i el seu impressionant Witness The Tour tenen ja data confirmada per al nostre país. Un únic concert, que tindrà lloc el dijous 28 de juny al Palau Sant Jordi de Barcelona.
Les entrades es podran adquirir a partir de les 10: 00h del Dimecres 7 de Març, a través de Doctor Music i Ticketmaster. El preu de les entrades serà de 62 euros per a les entrades de Pista i 45 Euros, 62 Euros i 88 Euros per a les de graderia (despeses de distribució no incloses). També hi haurà disponibles entrades Premium Pit i Premium Seat de 105 Euros (despeses de distribució no incloses) i diferents Packs VIP. Es podran adquirir màxim 6 entrades per compra.

Amb una trencadora posada en escena i un xou trepidant, només apte per a grans recintes, Katy Perry promet deixar-nos a tots amb la boca oberta amb la seva nova gira, Witness The Tour.