Bloc Party acaba d’anunciar la propera gira que farà per Europa homenatjant el seu primer treball d’estudi “Silent Alarm”. Aquest àlbum està considerat una peça fonamental d’Indie Rock que va tenir molt èxit durant la dècada passada.

La gira “Silent Alarm” constarà de sis concerts per diferents punts d’Europa: Amsterdam, París, Berlín, Brussel·les, Dublín i Londres. Les actuacions es faran durant el mes d’octubre de 2018 a pavellons habilitats on el conjunt interpretarà tots els temes del mític àlbum com “Like Eating Glass” i “This Modern Love”.

El disc “Silent Alam” amb el qual va debutar Bloc Party 13 anys enrere va arribar a vendre més d’un milió de còpies i va ocupar la posició 114 del top Billboard 200. Tot i que durant l’any 2005 el grup ja va fer una gira per promocionar el nou disc, aquest divendres es posaran a la venta les entrades per l’esperada “gira-homenatge” de l’àlbum.

- Publicitat -