El Festival Cruïlla ha anunciat la distribució del seu cartell per dies i ha afegit a Enrique Bunbury, que torna al festival català, després del bon rèdit de l’última vegada que va actuar. En aquesta ocasió, compartirà dia amb Jack White, un dels grans caps de cartell, el dijous 12 de juliol.

La jornada de divendres es podran veure grups com Prophets of Rage, N.E.R.D, el noruec Kygo, Damian Marley, LP, Gilberto Gil, Jessie Ware i grups de casa com Blaumut, Joan Dausà, Joana Serrat o La Pegatina.

Finalment el dissabte 14 serà el torn de Justice, The Roots, David Byrne, Ben Howard, Chase and Status, Izal, Orbital i les propostes de casa amb Els Catarres, Ramon Mirabet, Núria Graham o The New Raemon.

- Publicitat -

Les entrades de dia ja estan a la venda al web del festival per 55 euros (el dijous) i 65 per les jornades de divendres i dissabte.