El festival Acústica i l’Ajuntament de Figueres han signat finalment un conveni que assegura la continuïtat del festival a la ciutat pels següents tres anys. Aquest conveni arriba després de dos anys de reivindicacions no tan sols per part dels promotors, sinó també per part de la ciutadania que no vol perdre l’esdeveniment cultural més important de la ciutat.

Edició rere edició, el festival continua batent els seus propis rècords. Els principals indicadors del país, com l’Anuari de la Música, el posicionen com el tercer festival de Catalunya més important pel que fa a poder de convocatòria, només superat pel Primavera Sound i el Sónar. L’Acústica també és el segon festival de Catalunya amb l’aposta més alta pel que fa a artistes emergents i la mateixa posició destacada a l’apartat de festivals que més artistes catalans programen.

Cal destacar també que el Festival Acústica, que ha estat escollit per la Generalitat de Catalunya com a Festival estratègic de Pop Rock de Catalunya (distinció que el posiciona com el festival més important del seu gènere), celebrarà la seva 17 edició del Festival durant el 30 d’agost i 2 de setembre.
- Publicitat -