Després d’un any i mig de silenci i sense pujar a un escenari Els Catarres estrenaran aquest dissabte al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona en directe i per primera vegada les cançons del seu esperadíssim quart disc, Tots els meus principis, que arriba a les botigues demà divendres 23 de març.

El trio d’Aiguafreda apunta com un dels grups més destacats d’aquesta temporada i un dels que més públic mourà. Sense anar més lluny, el seu primer avançament, “Fins que arribi a l’alba”, ha estat reproduït més d’un milió de vegades a Youtube en tan sols unes setmanes. Es preveu que aquesta inauguració serà una de les més massives del festival

Strenes es torna a inaugurar amb un concert sorpresa del grup més esperat de la temporada. Aquest escenari tan especial, icònic i únic al nostre país va ser estrenat fa tres anys per Sopa de Cabra, fa dos anys hi van actuar Love of Lesbian i l’any passat, Txarango.

- Publicitat -

El Festival Strenes, a més, inaugura aquest dissabte, just després del concert al terrat, un nou escenari a la plaça del Vi que pretén satisfer la demanda del públic multitudinari que assisteix a Girona, de poder continuar la festa amb més música en directe. El grup que estrenarà aquest nou espai són els barcelonins Bemba Saoco, en substitució dels Sense Sal, que han hagut de cancel·lar el seu concert per “raons de salut d’un dels seus membres”.

Més de 32.000 espectadors i prop de 40 mitjans acreditats a la darrera edició, avalen l’èxit de l’Strenes.