Katy Perry acaba d’anunciar l’artista convidada que l’acompanyarà a Barcelona durant la seva gira “Witness: The Tour”. Es tracta de la cantant Hailee Steinfeld que serà l’encarregada d’obrir el concert del dijous 28 de juliol al Palau Sant Jordi.

Hailee Steinfeld és una actriu reconeguda per participar en pel·lícules com “Pitch Perfect 3” i “The Edge of Seventeen”que va debutar com a cantant de pop amb el hit Love Myself. A més, aquest estiu el single Starving, amb la col·laboració de Grey i Zedd, es va convertir en un èxit de vendes. L’artista que ha registrat gairebé 2 bilions de streams a tot el món ha arrencat el 2018 amb força participant a la banda sonora de “Fifty Shades Freed” amb el tema Capital Letters.

Les entrades del concert es posaran a la venta demà a través de tiketmaster.es i doctormusic.com, el preu oscil·larà entre 45 i 88 euros per les entrades ordinàries i 105 euros per les entrades prèmium. L’iva no està inclòs al preu  i no es podran comprar més de sis entrades de cop.