A Kiefer Sutherland el coneixem com un dels més populars actors de Hollywood, amb més de trenta anys a la gran pantalla, protagonitzant pel·lícules com Melancolia, Alguns homes bons, Dark City, Compte amb mi, Arma Jove o Joves Ocults, entre altres, així com la popular sèrie de televisió 24, o els seus més recents Touch i Designated Survivor. I ara, per primera vegada al nostre país, Kiefer Sutherland es presenta en concert acompanyat per unes crítiques que lloen la seva “autenticitat inesperada i impol·luta com a cantant i compositor”

Podrem gaudir de Kiefer Sutherland amb la seva banda en directe el diumenge 17 de juny a la sala Bikini de Barcelona.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres 23 de març a les 10 del matí al web de Doctor Music i a la xarxa Ticketmaster a un preu de 30 euros.

- Publicitat -