Matthew Stephen Ward ja és una cara coneguda pel Vida. Després d’haver visitat el festival en la seva primera edició i haver conquistat al públic amb el seu càlid directe, el cantautor de Portland tornarà a Barcelona el proper divendres 12 de maig per fer un concert en solitari a la sala La Nau (C/ Àlaba 30, Barcelona). Tot això gràcies al projecte Vida On The Road, una iniciativa del festival que té com a objectiu portar a diferents artistes a les principals ciutats nacionals, com ja va succeir el novembre passat amb la gira de Warhaus.

Després d’alçar-se com un dels noms clau del folk nord-americà amb exquisits treballs com Transfiguration Of Vincent (Merge Records, 2003) o Post-War (Merge Records, 2006), M. Ward aterra a la ciutat comtal amb More Rain (Merge Records, 2016) com el seu últim àlbum d’estudi. Un disc d’un encantador i acollidor folk a cavall entre el pop i el rock protagonitzat per un catàleg de cançons atemporals acompanyades per la seva impecable guitarra.

Entrades a la venda ja disponibles al preu de 20€ (entrada anticipada) a través de la web del VIDA i del canal Ticketmaster.

- Publicitat -