El concert inaugural del festival Strenes que està programat per avui a les 18 h s’ha decidit suspendre en solidaritat als fets que van succeir ahir divendres amb l’empresonament de cinc diputats i l’exili d’un altre. Les tres parts implicades, Strenes, Ajuntament de Girona i Els Catarres han coincidit que avui és un dia trist i que cap de les parts se sent amb ànims per dur a terme cap celebració.

Les tres parts lamenten profundament els fets ocorreguts ahir divendres i se solidaritzen amb els diputats presos, exiliats i les seves famílies. Han decidit que suspenent aquesta inauguració s’ajuda a NO normalitzar una situació que indigna a la majoria de ciutadans del país.

També se suspèn l’actuació que hi havia prevista del grup Bemba Saoco a la plaça del Vi, després del concert inaugural.

- Publicitat -