Valtonyc serà un dels artistes que actuaran a la festa major d’Strenes celebrada entre el 20 i 21 d’abril a Girona. D’aquesta manera el festival es mostra a favor de la llibertat d’expressió dels artistes i recolza al cantant sentenciat a tres anys i mig de presó.

 El tribunal suprem va condemnar a presó al mallorquí per enaltiment del terrorisme, injúries a la corona i amenaces que apareixen a les lletres de les seves cançons, de manera que l’actuació de Valtonyc tindrà lloc el 20 d’abril a la Plaça Catalunya de Girona, sempre que el cantant no hagi d’ingressar a presó abans de la data senyalada.

- Publicitat -

A la festa major d’Strenes també hi actuaran artistes com Gertrudis, La Iaia, Roba Estesa, Pupil·les i Projecte Mut entre d’altres. A més, per fer més activa la festa es duplicarà el nombre de Food Trucks i s’instal·larà una pantalla gegant per poder veure la final de la Copa del Rei entre el Barça i el Sevilla.