Amb més de 40 anys de carrera musical, Eddie & The Hot Rods van anunciar el dia 11 de gener que el 2018 serà l’any de la seva última gira. És a dir, l’última oportunitat per veure a peu de pista un dels grups que han format part del selecte comitè de bandes del Regne Unit que a finals dels anys 70 van fer eclosió a Londres sota el rètol de Pub Rock.

L’èxit mundial d’Eddie & The Hot Rods és inqüestionable, així com la seva llarga carrera de discos, gires i concerts arreu del món. Per aconseguir més d’1 milió de discos venuts, 4 singles en l’UK top 40, un top 10 en 1977 amb el tema “Do anything you wanna do”, i actuacions al costat de The Ramones, Talking Heads o The Police han estat catalogats com una de les millors i influents 100 bandes de la prestigiosa revista MOJO. Per aquesta raó és necessari saber que els pròxims 2 i 3 de maig respectivament passaran per la sala El Sol de Madrid, dins la programació del Festimad, i pel Marula de Barcelona, per celebrar el 5è aniversari de A Wamba Buluba Club.

- Publicitat -