L’americana Lana del Rey arriba el pròxim dijous 19 d’abril al Palau Sant Jordi per a presentar el seu nou disc, Lust For Life. L’artista actuarà a la ciutat amb la que és la seva tercera gira mundial, LA To The Moon Tour, que a més de Barcelona trepitjarà les ciutats europees de Milà, Roma, Berlín, Amberes, Madrid, Praga i Budapest.

Sobre el disc, cal dir que ha creat gran controvèrsia entre els seus fans, però el que és innegable és que es tracta d’un dels seus àlbums més autòctons i atrevits, ja que destaca per explorar nous sons mantenint l’essència tan característica de l’artista i que ens recorda a l’Amèrica dels anys cinquanta i seixanta.

En definitiva, la visita de la cantant és una cita obligada pels seus fans i per a tots aquells que vulguin gaudir d’un esdeveniment d’allò més autèntic, impregnat del so íntim i únic de Lana Del Rey. Encara hi ha entrades disponibles, el preu de les quals va des dels 33,50 fins als 56 euros (despeses no incloses) i les podeu aconseguir mitjançant aquest enllaç.