Comença el compte enrere per a la gira més esperada d’aquest estiu, i és que en menys d’un mes Bruno Mars arribarà a Barcelona. I per si això fos poc, avui ens confirma als artistes que l’acompanyaran com a convidats en aquesta gira. Per escalfar motors comptarem amb DJ Rashida, i just abans de l’actuació de Bruno Mars, serà la banda DNCE qui ens farà ballar sense descans. 
DNCE és la banda de dance-rock nord-americà del moment. En l’escena des de 2015, el grup està format per l’ex Jonas Brothers, Joe Jonas, a qui acompanya Jack Lawless, Cole Whittle i JinJoo Lee. El seu primer àlbum homònim incloïa cançons del seu primer EP i temes nous que segur sonaran en els seus concerts, hits com ‘Cake by The Ocean’ o ‘ Kissing Strangers ft. Nicki Minaj ‘. 
DJ Rashida és una de les DJ més populars per la seva fusió de hip-hop, funk, soul dancehall, house i pop. Una coctelera que omple les pistes de ball amb els sons més explosius. L’hem vist a Londres, Nova York, Tòquio, Dubai, Eivissa, Sydney o París, i acompanyant a Bruno Mars i Cardi B al seu vídeo ‘ Finesse ‘.
Les últimes entrades estan a la venda a Doctor Music i a la xarxa Ticketmaster.
- Publicitat -