El festival anuncia les dues darreres incorporacions al cartell de 2018. El dissabte 11 d’agost, Joan Dausà i Paula Valls actuaran al Fòrum Romà del jaciment d’Empúries – L’Escala.

Joan Dausà presentarà el seu nou disc “Ara som gegants”. Un treball produït per Santos & Fluren, dos dels productors més influents del moment i que han treballat amb grups com Love of Lesbian o Sidonie entre altres. El que va començar ara fa sis anys com un joc entre amics, ha acabat esdevenint una de les propostes musicals més sòlides i singulars del panorama musical actual.

Paula Valls obrirà la nit presentant “I am”. El seu primer treball de llarga durada. Un disc completament dirigit per ella i produït per David Soler on s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants. Aquesta és la seva carta de presentació on es mostra tal com és. Un treball intimista i despullat on els silencis també parlen.

- Publicitat -

Del 3 a l’11 d’agost Empúries acollirà la cinquena edició dels Concerts al Fòrum Romà d’Empúries.

Jorge Drexler, Judit Neddermann, Ramon Mirabet i The Excitements completen el cartell d’aquesta edició.