Després d’una segona votació a càrrec del jurat de Mad Cool Talent avui, per fi, podem anunciar als nou grups guanyadors: Alberto & García (Oviedo), Badlands (València), Frank’s White Canvas (Xile), Los Ramblings (Madrid ), Mavica (Cartagena), MokuMoku (Geòrgia), Repion (Cantàbria – Madrid), Tourjets (Madrid), WhyWhyka (Madrid).

Tots ells actuaran els propers 12, 13 i 14 de juliol a Mad Cool Festival 2018 , al costat d’artistes com Pearl Jam, Arctic Monkeys, Depeche Mode, Jack White, Queens Of The Stone Age, Tame Impala o Nine Inch Nails.

Biznaga, Holy Bouncer, Conttra, Agoraphobia o Niña Coyote Eta Chico Tornado, juntament amb  Carolina Durante i Bifannah, també se sumen al cartell.

- Publicitat -

Amb aquestes últimes confirmacions queda oficialment tancat el cartell de Mad Cool Festival 2018 . Recorda que els tiquets per al dijous 12 i els abonaments de tres dies estan totalment esgotats però encara pots aconseguir entrades per al divendres 13 i dissabte 14.