La sisena edició del VinyaSons Ametller Origen presenta 12 noves experiències, en què la música, els vins i la gastronomia es combinaran en el festival enocultural i gastronòmic de referència de Catalunya durant les nits d’estiu des del proper divendres 29 de juny fins al 10 d’agost.

En aquesta nova edició, els assistents podran gaudir de la màgia de la música en directe i degustar alguns dels millors vins i caves de cellers emblemàtics del Penedès, Alella, l’Empordà i el Bages, acompanyats d’un menú gastronòmic elaborat especialment per a cada ocasió.

La programació musical de la nova edició del VinyaSons Ametller Origen aposta per les veus femenines més potents del moment, que sonen amb força als escenaris catalans i internacionals entre les quals hi ha Judit Neddermann, Gemma Humet, Paula Valls i Núria Graham. A més, s’aposta per nous talents com Magalí Sare de Quartet Mèlt i Marina Tuset.

- Publicitat -

El proper divendres 29 de juny a les 21.00h hi haurà el concert inaugural. Una proposta única i especial que, per primer cop, ajunta sobre l’escenari el Quartet Mèlt i Hanfris Quartet, dos dels grups vocals a cappella més mediàtics del panorama musical actual. El concert de clausura, divendres 10 d’agost, serà a càrrec de la veu de la jove Marina Tuset, de només 22 anys, però que ja és reconeguda com a nou talent de l’escena del millor jazz pop.

Les experiències VinyaSons Ametller Origen inclouen el concert, la degustació de vins i el menú gastronòmic, així com una visita al celler una hora abans del concert. Les entrades es poden comprar a través de diverses plataformes online a partir del 4 de juny. Del 30 de maig al 4 de juny es posaran a la venda en exclusiva pels clients d’Ametller Origen.