Cruïlla de Tardor, el cicle de concerts nòmada organitzat per Cruïlla presenta els primers noms per la tercera edició, entre els quals destaquen Emir Kusturica & The Non Smoking Orchestra, Anna Calvi o Miles Sanko per citar-ne sols alguns.

Animal, Mafalda, The Excitements o La MODA també posaran música a la ciutat.

Cruïlla de Tardor, neix de la voluntat de traslladar la increïble atmosfera que es viu al festival d’estiu a diferents espais de la ciutat de Barcelona, entre ells l’Hivernacle del Poble Espanyol, que al Cruïlla de Tardor 2017 va demostrar ser idoni per traslladar a la tardor l’atmosfera que es viu a l’estiu al festival Cruïlla.

- Publicitat -

L’organització anunciarà molt aviat més noms que s’afegeixin al cartell de Cruïlla de Tardor 2018.

Més info i entrades al web del festival.