El Festival de Música de Begur s’ha convertit en un dels festivals amb més tradició de la Costa Brava. La seva filosofia és oferir concerts de qualitat, però alhora assequibles per a un gran públic, així com una diversitat d’estils que aquest any van des del soul a la cançó o el pop, passant pel flamenc i altres ritmes. Una programació adreçada a la gent de Begur i als seus estiuejants, tant habituals com ocasionals, però amb voluntat d’aportar un valor afegit a l’oferta cultural i ser també un element de promoció del municipi.

L’objectiu d’aquesta nova edició és consolidar els espais d’exhibició que s’han anat obrint per al festival, incorporant enguany també Sa Tuna, i seguir reflectint l’eclecticisme artístic i cultural de Begur.

Tot això, apostant sempre per la qualitat, amb una programació atractiva i amb capacitat de projecció i captació de públic, fent alhora de reclam i de promoció cultural d’una de les poblacions i d’uns dels entorns més atractius de la Costa Brava.

- Publicitat -

Els concerts del festival tindran lloc els divendres entre el 27 de Juliol i el 18 d’Agost del 2018, en diferents escenaris: les Escoles Velles, el Mas d’en Pinc, el nucli antic d’Esclanyà, Sa Riera i Sa Tuna amb actuacions com Myles Sanko, Els Amics de les Arts, Duquende i Chicuelo, Maria Arnal i Marcel Bagés o Judit Nedermann, etc, i com a plat final, el festival finalitzarà el 18 d’agost amb un homenatge a Carmen Amaya protagonitzat per El Yiyo i el Tete.