23.000 persones, entrades exhaurides gairebé dos mesos abans del  festival i entrades venudes ja per la propera edició”, així ha resumit Gemma Recoder la cinquena edició de Canet Rock, consolidat com el festival de música dels països catalans. “Estem contentíssims i no només per la participació, les infraestructures milloren any rere any per oferir millors serveis per tothom”, ha afegit la directora.

De cara a l’any vinent, la sisena edició ja del segle XXI, Recoder ha recordat que Canet Rock arribarà al seu desè aniversari (tenint en compte les 4 edicions celebrades als anys 70). “Prepararem un festival molt especial, amb novetats i sorpreses”. Una d’elles, per exemple, que un altre grup prendrà el relleu de tancar el festival, en 4 ocasions fins ara, a les mans de Txarango.

Més novetats per la sisena edició és la posada a la venda online, ja disponible al web del festival, a un preu especial de 25 euros. A més, es donarà la possibilitat de reservar l’entrada, pagant una part a partir d’ara i abonant la segona part el desembre del 2018. Les primeres 1000 entrades a preu limitat estan a punt d’exhaurir-se.

- Publicitat -
Foto: Gil Ayats