Ariana Grande és notícia per l’aparició de deu cançons inèdites que han vist la llum a Spotify, penjades per l’usuari “Zandhr”. L’àlbum publicat amb pseudònim s’anomena “Nobody Does It Better (Deluxe Version)” i les cançons tenen una qualitat pràcticament immillorable, raó per la qual hi ha sospites que realment les ha penjat la mateixa artista.

Dins l’àlbum hi ha peces antigues que es van filtrar fa temps, com Pink Champagne, Cadillac, Too Long, i el tema que dóna nom a l’àlbum. També hi ha cançons publicades oficialment per Ariana Grande, com Better Days, Be Alright i Fiesta; aquest últim tema es va filtrar el darrer estiu, tot i que tenia un títol diferent, Esta Noche, i es tracta d’una col·laboració amb la rapera BIA.

Per altra banda avui també ha estat notícia després que el seu nou senzill Thank u, next hagi estat número 1 global a Spotify i hagi superat el rècord d’streamings en un sol dia, que ostentava Mariah Carey amb All I Want For Christmas Is You.