Camila Cabello ha estat la gran guanyadora dels MTV EMA 2018 que han tingut lloc a Bilbao aquesta nit. La cantant ha vençut en les categories de millor artista, vídeo i cançó per Havana i millor artista dels Estats Units. A l’estat espanyol els guanyadors han estat Viva Suecia, que s’han imposat contra tot pronòstic a una de les artistes del moment, la catalana Rosalía.

Panic! At The Disco ha rebut el premi a millor artista alternatiu, mentre que en l’apartat de rock ha recaigut a 5 Seconds of Summer. La millor actuació en directe ha estat per Shawn Mendes i Marshmello ha vençut en la categoria d’electrònica.

Dua Lipa ha guanyat a l’apartat de pop i Cardi B en la d’artista revelació. Nicki Minaj ha rebut dos premis a millor artista hip-hop i millor pentinat.

- Publicitat -

Janet Jackson ha rebut el premi Icon pels seus més de 40 anys al món de la música.

La gala presentada per l’actriu i cantant Hailee Steinfield ha deixat actuacions d’artistes com Jason Derulo, Halsey, Janet Jackson, Little Mix amb Nicki Minaj, Camila Cabello o la pròpia presentadora.