El guitarrista dels Aerosmith, Joe Perry va ser ingressat d’urgència a un hospital de Nova York després de caure desplomat després de participar en un concert de Billy Joel on el guitarrista va ser convidat.

Va ser en retirar-se al seu camerino, quan el popular músic va patir aquesta caiguda, que segons apunten des de TMZ, va haver de ser intervingut allà mateix pels metges, col·locant-li un tub traqueal perquè pogués respirar. Posteriorment va ser traslladat a l’hospital.

Segons el comunicat que han emès els seus representants, Perry es troba estable i ha estat tractat adequadament, després de quedar-se sense aire en finalitzar la seva actuació.

S’espera que el músic segueixi unes hores més a l’hospital i que ben aviat torni a l’activitat habitual que l’ha de portar de gira a finals de mes.