Els Amics de les Arts han explicat al programa El món a RAC1 que el grup no buscarà un substitut per l’Eduard Costa, després que el músic expliqués fa pocs dies que quan acabi l’actual gira deixaria el grup per emprendre altres projectes.

La resta de components de la banda han dit que seria divertit fer un càsting tipus OT, cercant el quart “amic”, però creuen que l’Edu és insubstituïble i per tant continuaran ells tres.

Per aclarir els dubtes que poguessin tenir els seus seguidors, aquest comiat no suposarà el final del grup que ja pensa en publicar nou material el 2020.

- Publicitat -

El comiat de l’Edu era un fet que se sabia des de feia més d’un any i asseguren que ha estat amistosa. Costa no descarta el seu retorn en un futur, com per exemple per commemorar els 20 o 30 anys de la banda.