Foto. Sergi Paramès

Els camins d’en Jaime Stinus i Xavi Vidal es van creuar per primera vegada a principis dels anys 90 i, des de llavors, col·laboració rere col·laboració, es va començar a gestar un pacte no escrit per algun dia treballar junts en un projecte comú.

El retrobament dels dos fa un any va marcar aquest moment, en una nova cruïlla de camins musicals i artístics, creant a poc a poc, la línia sonora i argumental a seguir.

Sense fer ni un pas enrere i des de la maduresa artística, StinusVidal ens proposa, amb Canvis, un principi, un canvi. Des de l’atzar fins a la premeditació per arribar a la bellesa sonora i plàstica sense fissures, presenten un missatge clàssic que segueix sent actual, contemporani, mitjançant onze cançons trepidants que emocionen i traspassen la pell.

El disc es presentarà en directe per primera vegada el proper 20 de desembre a la Sala Apolo (2) de Barcelona.

Tracklist

1. A l’ombra del fum
2. Canvis
3. L’estranger
4. Via Làctia (ft. Shuarma)
5. Cap a la felicitat
6. Ni un pas enrere
7. Jardí japonès
8. La força del silenci
9. Modernitat líquida
10. Camps Elisis
11. Antis