Encara falten més de 3 setmanes per l’inici de les festes nadalenques, però sembla que la població mundial ja té ganes d’escoltar cançons de nadal i sobretot el clàssic de 1994 ‘All I Want For Christmas Is You’ de Mariah Carey, que any rere any se situa entre les primeres posicions de les llistes d’èxits de tot el planeta.

Aquest any ho fa encara més aviat i arriba com els llums de nadal en alguns municipis del territori, a finals de novembre.

La Carey ha entrat directament a la posició 29 de la llista Billboard i el més probable és que vagi escalant posicions a mesura que s’acosten les festes. Amb la intriga de saber si aconseguirà superar la tercera posició, la màxima que mai ha assolit en aquell país. Al Regne Unit mai ha arribat al primer lloc, la seva plaça més alta és la dos i aquesta setmana ha reentrat a la 65.

- Publicitat -

És una cançó que se n’han fet moltíssimes versions, però l’original és la que sempre tothom vol escoltar.

La cantant actuarà a Madrid durant les festes, en la seva única parada a l’estat espanyol on de ben segur tocarà el seu gran èxit.