Pësh ha elaborat el seu segon disc i aquest divendres ja el podrem escoltar. Es dirà Too Many Universes But Mine i ha estat compost entre Barcelona, Edinburgh i Helsinki, últim lloc el qual ha estat utilitzat com a títol per al tema compost allí. A més a més, es pot considerar que aquest àlbum és una espècie de viatge cap al nord, ja que tant el títol d’algunes de les cançons com les seves lletres així ho transmeten.

Too Many Universes But Mine ha estat gravat a Aurha Studios i a La Fusteria Estudi, produït per Sergi Riera, i amb un repartiment de músics on hi havia en Toni Pagès a la bateria, Sergi Riera al baix, Toni Mena a les guitarres, JJ Caro als teclats i Pësh a la veu, panderetes i maraques.

A banda de la col·laboració de la Paula Valls a la cançó Foreigner, en el disc hi han participat l’Oriol Mula (guitarra acústica i harmònica), i les veus de Berta Bosch, Ona Pla, Nacho Melús, Ramon Montardit, Tom Savage i Bonnie Kimmel.