Serà el retorn de la banda amb una gira europea de grans estadis, que tindrà parada el dissabte 1 de juny al RCDE Stadium de Cornellà, Barcelona. Única data a casa nostra, en la seva primera gira d’estadis, després del seu pas per festivals en els últims anys i la seva última gira europea el 2013.

Les entrades per al concert de Rammstein a Barcelona es podran adquirir a partir de les 10: 00h del dijous 8 de novembre, exclusivament a través de doctormusic.com i entradas.com . El preu de les entrades serà de 74, 84 i 92 Euros per a les entrades de Grada, i 84 Euros per a les entrades de Pista (despeses de distribució no incloses). Es podran adquirir màxim 6 entrades per compra. Els menors de 16 anys que vulguin assistir al concert hauran d’anar acompanyats de progenitor o tutor legal.

El 17 de setembre, Rammstein anunciava a la seva pàgina web: “Gairebé acabat. Enregistraments d’orquestra i cors a Minsk per al setè àlbum! “. Els fans de Rammstein han hagut d’esperar gairebé deu anys, després del llançament de Liebe Ist Für Alle Da el 2009, per conèixer que un nou àlbum, encara sense títol, està en camí per a la primavera que ve.

- Publicitat -