La catalana Rosalía és una de les artistes de moda gràcies al seu disc “El mal querer“, que es va posar a la venda la setmana passada i que ha aconseguit el segon lloc de vendes a l’estat espanyol, només superat pel disc “Lo mejor 1a parte” de Operación Triunfo. Els dos discs superen les 20.000 còpies venudes i són discs d’or. De fet el treball de Rosalía ha arrasat a Spotify en sumar 12 milions de reproduccions en una setmana a l’estat espanyol, un fet insòlit fins al moment.

Les coses li han anat més bé pel que fa a les cançons del disc i aquesta setmana el tercer senzill ‘Di mi nombre’ ha assolit el primer lloc, que puja divuit posicions en set dies. La segona posició és per ‘Malamente’, mentre que ‘Pienso en tu mirá’ ocupa la sisena plaça. La resta de cançons del disc també se situen entre les 50 de la llista espanyola.