Rosalía està en un gran moment professional gràcies al seu nou disc “El mal querer” i les cançons que l’acompanyen com ‘Malamente’ o ‘Di mi nombre’, que aquesta setmana és número 1 de vendes a Espanya, així com el disc que també ha aconseguit la primera posició.

La cantant també triomfa fora de l’estat espanyol i si fa uns dies guanyava dos Grammy Llatins, ara ha vist com Europa també li reconeixia el talent premiant-la en els Music Moves Europe Talent Awards a la categoria de RnR / Urban al costat de la cantant francesa Aya Nakamura.

Aquests són els nous premis de la Unió Europea de música popular i contemporània i es lliuraran al festival ESNS (Eurosonic Noorderslag) a Groningen. A més, el públic podrà escollir un altre guanyador de cada categoria a través del “Public Choice Award” que es podrà fer en línia, a partir d’avui mateix.
Els guanyadors del vot del públic es revelaran a la cerimònia que se celebrarà el dimecres 16 de gener el 2019.