Aquest dijous s’han donat a conèixer els 3 artistes nominats dels Critics Choice Awards 2019, que reconeix les futures estrelles de la música britànica i que anteriorment han recaigut en Adele, Florence + The Machine, Sam Smith o Rag’n’Bone Man.

Enguany els tres finalistes són Sam Fender, Mahalia i Lewis Capaldi, que van ser escollits per un equip d’experts on s’inclouen editors de música de diaris nacionals, revistes de música, webs de temàtica musical, així com directors de les principals emissores de ràdio i televisió del país.

Lewis Capaldi és un cantautor escocès, amb dos EP’s sota el braç, un dels quals “Breach”, editat a principis de novembre i amb cançons com ‘Tough’ o ‘Grace’, que ens fan pensar en Paolo Nutini, tot un referent pel cantant.

- Publicitat -

Mahalia és una cantant de R&B de Leicester que va firmar un contracte de gravació amb Atlantic amb tan sols 20 anys. Des de llavors, ha complert amb les expectatives de jove promesa i ha presentat cançons com ‘Sober’ o ‘I Wish I Missed My Ex’.

I el tercer nominat és el compositor i cantant Sam Fender, que recentment ha signat un contracte amb Polydor i amb una cançó sota el braç com ‘Dead Boys’, que va ser nomenada com “La millor gravació del món” per la periodista Annie Mac.

El nom del vencedor es donarà a conèixer el dia 7 de desembre.