El festival Mad Cool ha donat a conèixer un bon grapat de novetats per la pròxima edició del festival, com per exemple la incorporació al cartell de noms com The Smashing Pumpkins, Noel Gallagher, The Hives, Greta Van Fleet, Lewis Capaldi, Jorja Smith, Jon Hopkins, Teenage Fanclub o Bonobo entre altres que se sumen als anteriorment confirmats com The Cure, Bon Iver, The 1975 o The National.

Així mateix des del festival també s’ha informat de l’eliminació de les polèmiques zones vip de davant de l’escenari, així com d’un de més espai per gaudir dels concerts, ja que es passarà de sis a cinc escenaris.
També es preveu reduir l’aforament en 5000 persones diàries i es treballa en un nou sistema tecnològic per accedir al recinte. Així mateix per totes les persones que posseeixin l’entrada (ja sigui per un sol dia o l’abonament), tindran transport de retorn gratuït de la 1.30 a les 5.30 de la matinada.
També continuarà el punt lila amb una zona més gran, així com les unitats de lavabos o el servei de restauració.

El Mad Cool tindrà lloc de l’11 al 13 de juliol a Madrid i els abonaments es posen a la venda el 3 de desembre a les 12 del migdia al web del festival. Si ets soci del Mad Cool o tens un codi de Ticketmaster demà mateix ja podràs adquirir-les en prevenda a partir de les 10.