Villagers visitaran el nostre país gràcies a la sol·licitud de moltíssimes persones que van demanar que vingués a través de la plataforma de concerts sota demanda Cooncert.com i la col·laboració de Live Nation.

El concert tindrà lloc el 20 de novembre a la Razzmatazz 2 i les entrades es poden adquirir a través del web de Cooncert o Ticketmaster.

Conor O’Brien ha fet un altre gran salt amb el quart àlbum d’estudi de Villagers, The Art Of Pretending To Swim (Domino), un commovedor relat folk-pop que va publicar-se el passat mes de setembre.

- Publicitat -

Després de participar en la banda sonora de la sèrie “Big Little Lies” i després de la seva col·laboració amb el prestigiós arranjador Nico Muhly (Sufjan Stevens, Joanna Newsom, Grizzly Bear) el nou disc d’O’Brien es reconnecta amb l’esperit de l’àlbum debut de Villagers. En la seva tornada a l’origen afegeix nous ritmes i una enlluernadora paleta de detalls sonors analògics i digitals, creant estats d’ànim febrils a través de melodies amb ganxo. Tocant temes que abasten pors i esperances existencials propis d’aquesta era tecnològica, The Art Of Pretending To Swim és l’àlbum Villagers més brillant fins a la data.