La cantant catalana Aitana Ocaña va publicar el passat divendres el seu EP “Tráiler” i en molt poques hores es va convertir en el millor debut històric a Spotify Espanya, sumant més de 2,1 milions de reproduccions en un sol dia. Només la també catalana Rosalía va superar aquestes xifres amb 2,3 milions, tot i que no es tractava de cap debut, com sí que ha passat amb Aitana.

Així mateix ‘Vas a quedarte’ va debutar amb 672.000 streamings, xifra rècord també a Spotify Espanya i que confirma la bona acollida que té la cantant a l’estat espanyol, que ja havia recolzat anteriorment els seus èxits ‘Telefono’ o ‘Lo malo’. De fet amb aquestes dades supera l’anterior rècord que ostentava ella mateixa amb el mencionat ‘Telefono’.

A Youtube les coses li estan anant tant o més bé, ja que el seu nou senzill ‘Vas a quedarte’, que ni tan sols disposa de videoclip, ja està al capdamunt de les tendències sumant prop d’un milió i mig de reproduccions en un parell de dies.

- Publicitat -