Qui ens havia de dir que amb les poques setmanes que queda per acabar l’any una cançó podria revolucionar tant el panorama musical, com ha fet ‘thank u, next’, l’inesperat tema d’Ariana Grande, que s’ha situat número 1 a pràcticament totes les llistes i que no para de recollir guardons i destrossar rècords.

El més recent el que ha fet aquesta setmana al Regne Unit on ha sumat prop de 15 milions de reproduccions en streaming i que ha superat l’anterior marca que ostentava Ed Sheeran amb ‘Shape of you’ i que en 7 dies va sumar 14,2 milions fa un any.

Amb aquestes xifres era evident que la cantant sumaria una nova setmana al primer lloc del Regne Unit i ja en van 5. Per darrere queda Ava Max que va sumant llocs cada setmana amb ‘Sweet but psycho’. També va escalant cada vegada més Halsey amb ‘Without me’, que ja ocupa el tercer lloc.

I com que s’acosta l’època nadalenca, Mariah Carey situa ‘All I Want For Christmas is You’ fins a la sisena posició, pujant directament del lloc 34.

A dins del top 10 també destaca l’entrada de Dalton Harris, el darrer guanyador de X Factor, que amb la col·laboració de James Arthur ha situat ‘The power of love’ a la quarta posició. A la desena també debuten Mark Ronson i Miley Cyrus amb ‘Nothing breaks like A heart’.

I pel que fa als àlbums, The 1975 situen el seu disc “A Brief Inquiry Into Online Relationships“, com a nou número 1 amb unes 50.000 unitats durant la primera setmana. És el tercer primer lloc que aconsegueix el grup britànic.