El celebrat “Ara Som Gegants” ha marcat un punt d’inflexió en la carrera de Joan Dausà. Des del seu llançament al mes d’abril, ha estat un dels discs en català més venuts de l’any. ‘La Gran Eufòria‘, carta de presentació d’aquest nou treball, ha estat i segueix essent una de les cançons més radiades de l’any.

Dausà afronta aquest 2019 amb la responsabilitat i la il·lusió de saber-se un dels principals artistes de la temporada, i amb el repte de seguir sumant públic a cada concert. Dausà s’acompanya d’una banda de quatre músics liderada per Florenci Ferrer (Fluren), considerat -juntament amb Santos (Blind Records)-, un dels productors més influents de l’escena indie estatal.

Per això el músic se suma al Guitar Bcn i s’ha programat un concert pel 22 de febrer a la Sala Apolo de Barcelona. Les entrades ja estan a la venda a The Project.