Aquest dijous s’han donat a conèixer les nominacions dels Globus d’Or amb algunes sorpreses com que la banda sonora de “A Star is Born” no opta a cap premi a la categoria de millor banda sonora, però sí a la millor cançó per ‘Shallow”, el tema que comparteixen Lady Gaga i Bradley Cooper i que ha arrasat a escala mundial.

A la categoria de millor cançó també trobem a Troye Sivan i Jónsi de Sigur Ros per ‘Revelation’, una de les cançons de la pel·lícula “Boy Erased”. També figura entre les nominades ‘All The Stars’ de Kendrick Lamar i SZA de “Black Panther. Annie Lennox competirà a la mateixa categoria amb ‘Requiem For A Private War’, a l’igual que Dolly Parton amb ‘Girl in the movies’.

- Publicitat -

A millor banda sonora també ha quedat fora Thom Yorke i “Suspiria”, mentre que sí figuren en aquest apartat les pel·lícules “A Quiet Place”, “Isle of Dogs”, “Black Panther”, “First Man” ” i “El retorn de Mary Poppins”.

Lady Gaga també està nominada a millor actriu per “A Star is Born”, mentre que Donald Glover, conegut al món de la música com Childish Gambino, opta a endur-se un premi a millor actor per “Atlanta”.

La cerimònia tindrà lloc el 6 de gener a Beverly Hills i serà presentada per Sandra Oh i Adam Samberg.