El pròxim 21 de desembre Obeses havia de celebrar un esperat concert de Cap d’Any anticipat a la Sala Salamandra de L’Hospitalet, del qual ja s’havien venut més de la meitat de les entrades anticipades. Tot i tractar-se d’un concert de gran importància per la banda, que havia de servir per culminar un any dolç i exitós, els temps convulsos que viu el país s’han anteposat a la celebració de l’esdeveniment artístic i el grup ha decidit suspendre el concert.

El quartet contemporani no renuncia a aquesta celebració musical pels inconvenients que li podria suposar el fet que hi hagués diverses accions durant el dia 21 i posteriors, sinó per la voluntat explícita i absoluta de formar part d’aquestes accions col·lectives.

Obeses vol fer un profund agraïment a totes aquelles persones que havien fet l’esforç de comprar l’entrada per assistir al concert esperant que puguin comprendre aquesta decisió.

El concert de Cap d’Any se celebrarà el dia 18 de gener a la mateixa Sala Salamandra i la mateixa entrada adquirida pel concert del 21D serà vàlida per aquest pròxim esdeveniment. Les entrades per la nova data ja estan a la venda. Així mateix, si algú vol retornar l’entrada, pot fer-ho durant una setmana a través de la web de la Sala Salamandra.

El concurs que Obeses tenia en marxa s’allarga amb la data límit del 6 de gener i la publicació dels guanyadors el dia 9 de gener.