El pròxim 21 de desembre Obeses havia de celebrar un esperat concert de Cap d’Any anticipat a la Sala Salamandra de L’Hospitalet, del qual ja s’havien venut més de la meitat de les entrades anticipades. Tot i tractar-se d’un concert de gran importància per la banda, que havia de servir per culminar un any dolç i exitós, els temps convulsos que viu el país s’han anteposat a la celebració de l’esdeveniment artístic i el grup ha decidit suspendre el concert.

El quartet contemporani no renuncia a aquesta celebració musical pels inconvenients que li podria suposar el fet que hi hagués diverses accions durant el dia 21 i posteriors, sinó per la voluntat explícita i absoluta de formar part d’aquestes accions col·lectives.

Obeses vol fer un profund agraïment a totes aquelles persones que havien fet l’esforç de comprar l’entrada per assistir al concert esperant que puguin comprendre aquesta decisió.

- Publicitat -

El concert de Cap d’Any se celebrarà el dia 18 de gener a la mateixa Sala Salamandra i la mateixa entrada adquirida pel concert del 21D serà vàlida per aquest pròxim esdeveniment. Les entrades per la nova data ja estan a la venda. Així mateix, si algú vol retornar l’entrada, pot fer-ho durant una setmana a través de la web de la Sala Salamandra.

El concurs que Obeses tenia en marxa s’allarga amb la data límit del 6 de gener i la publicació dels guanyadors el dia 9 de gener.