Alfred García ha tingut un dia la mar de bo, primer en saber-se que el seu disc “1016” aconseguia la distinció de “disc d’or” i per situar-se a les primeres posicions dels més venuts a l’estat espanyol.

I per altra banda ha donat a conèixer les primeres dates de la seva gira de presentació i que inclouen un parell de parades a Catalunya, una d’elles la que ja se sabia del festival Strenes de Girona el dia 5 d’abril, mentre que se n’ha confirmat una altra el dia 11 d’abril a la sala Barts de Barcelona.

La gira començarà el 28 de febrer a Madrid i passarà per ciutats com València, Sevilla, Bilbao, Vigo o Palma de Mallorca. En el cas de Madrid, ja no queda cap entrada disponible.

Les entrades surten a la venda aquest dimecres a les 4 de la tarda a través de la xarxa Ticketmaster. El concert de Barcelona ja s’han exhaurit totes les entrades, el mateix que ha passat amb les de Girona.