Photo Credit: Niko Tavernise.

La banda sonora de “The Greatest Showman” s’està venent com a xurros al Regne Unit i ja suma 28 setmanes no consecutives al primer lloc de la llista d’àlbums i ja iguala les mateixes que es va estar el disc “Sgt Peppers” dels Beatles, entre el 1967 i 68. Ara mateix el següent disc a batre és un altre de la banda de Liverpool, el “Please Please me” amb 30. Després tindria “Bridge over trouble water” de Simon & Garfunkel amb 33, la banda sonora de “The King I” amb 48 setmanes, la banda sonora de “The Sound Pacific” amb 70 i la que més setmanes ha estat de número 1, “South Pacific”, que va liderar durant 115 setmanes, encara molt lluny de les 28 de la pel·lícula interpretada per Hugh Jackman.

El nou disc de James Blake “Assume form” debuta en sisè lloc, mentre que el nou disc dels Papa Roach se situa a la plaça 36.

En senzills ja se sabia que ‘7 rings’ d’Ariana Grande ocuparia el número 1, el que sabíem és que destrossaria el rècord de vendes en una setmana amb més de 126.000 còpies, superant l’anterior marca de Grande amb ‘Problem’, que va situar-se amb 113.000 al 2014.

- Publicitat -

Ava Max se situa en segon lloc amb ‘Sweet but psycho’, seguit de ‘Dancing with a stranger’ de Sam Smith i Normani. En quart lloc trobem ‘Wow’ de Post Malone, mentre que en cinquè lloc pugen Calvin Harris i Rag’n’Bone Man amb ‘Giant’.