La Telecogresca torna el 6 d’abril al Parc del Fòrum i anuncia els grups que formaran part de la 41a edició i després de confirmar a Oques Grasses ara s’hi afegeixen Buhos, Zoo, Pupil·les, Auxili, Maikel Delacalle, MsNina, Hektor Mass, Afrika i DH Kärdo.

​Oques Grasses farà el seu esperat retorn per presentar-nos el seu nou disc “Fans del sol”. Amb ells hi serà ​Auxili, ​la reggae band més potent del país a més de les lletres contundents i directes de ​Pupil·les​. També podrem gaudir de la festa i intensitat d’un concert de ​Buhos i com no, també dels inigualables Z​oo que continuen amb la mateixa força i qualitat que quan van començar.

D’altra banda a l’Escenari Digital trobem una clara aposta per un mateix concepte que està resultant un gran èxit a les sales on artistes com ​Maikel Delacalle fan sold out. També serà amb nosaltres ​MS Nina com a ambaixadora del trap i reggaeton feminista juntament amb ​Hektor Mass,​DJ AFRIKA i​ DJ KÄRDO ​que tanquen el cartell amb l’estil propi de l’escena electrònica que més els caracteritza i ens tenen acostumats. A aquests dos escenaris se sumaran els guanyadors de l’E​ngresca’t, el concurs de música emergent que organitza també l’Associació Cultural Telecogresca.

- Publicitat -

Les entrades ja estan disponibles al web oficial a partir de 17 euros.