Nou premi per Lady Gaga gràcies a la pel·lícula “A Star is Born“. En aquesta ocasió han estat els Critics’ Choice Award els qui han reconegut la feina de la cantant i actriu pel seu paper a aquesta producció dirigida i interpretada per Bradley Cooper. Així mateix, també han aconseguit el guardó a millor cançó per ‘Shallow’, que va sumant premis.

La cantant es va emocionar en el seu discurs i va agrair al seu company i director, qualificant-lo de magnífic cineasta i gran ésser humà. Mai havia tingut una experiència amb un director i actor com amb ell i se l’emporta en el seu cor per a sempre. Vas ser l’amor de la meva vida i l’home darrere de la càmera i vas generar una confiança entre tot l’equip. Gaga va reconèixer que no li va ser fàcil posar-se en el paper de l’Ally i va explicar que va ser una de les coses més difícils que ha fet a la seva vida.

Gaga no ha pogut acabar la nit amb alegria, ja que tal com ha informat a la xarxa, ha hagut de marxar de la gala, ja que la seva egua Arabella s’estava morint i ha volgut anar-se a acomiadar.