Lady Gaga nominada a l’Oscar a millor actriu per “A Star is Born” i per ‘Shallow’

Avui s’han donat a conèixer les nominacions dels Oscar i entre les nominades a millor actriu figura Lady Gaga per la seva interpretació a “A Star is Born”, que també està nominada a millor pel·lícula, així com a millor actor per Bradley Cooper, que això si, no aconsegueix la nominació a millor director.

“A Star is Born” obté un total de 8 nominacions, entre elles la millor cançó per ‘Shallow’, que competirà amb ‘All the stars‘ de SZA i Kendrick Lamar, ‘The Place Where Lost Things Go¡ amb Emily Blunt, ‘When a Cowboy Trades his Spurs for Wings’ amb Willie Nelson i Tim Blake i ‘I’ll Flight’ interpretada per Jennifer Hudson.

A l’apartat de millor banda sonora figuren Ludwig Göransson per “Black Panther”, Terence Blanchard per “Infiltrado en el KKKlan”, Nicholas Britell per “El blues de Beale Street”, Alexander Desplat per “Isla de perros” i Marc Shaiman per “El regreso de Mary Poppins”.

“Bohemian Rhapsody” per la seva part està nominada en 5 apartats, entre ells millor pel·lícula, millor actor per Rami Malek, millor muntatge, so i efectes especials.

“La favorita” i “Roma” estan nominades a 10 categories, seguides per “A Star is Born” i “El vicio del Poder” amb 8 i “Black Panther” amb 7.

La 91a edició dels Oscar tindrà lloc el 24 de febrer a Los Angeles.

Consulta totes les nominacions al web dels Oscar.

Exit mobile version