Ozzy Osbourne s’ha vist obligat a postposar tota la seva gira europea de comiat “No More Tours 2” per ordre dels metges. El cantant havia d’actuar el 3 de març al Palau Sant Jordi i amb Judas Priest com a grup convidat.

Aquest anunci arriba després que el músic ja postposés les primeres dates de la gira que havia de començar el passat 30 de gener a Dublín i que no va poder-se celebrar a conseqüència de la grip que patia. Els metges li han diagnosticat una greu infecció respiratòria que podria convertir-se en pneumònia per les exigències dels concerts.

Segons el comunicat del músic, les noves dates tindran lloc al final d’aquest any i els que hagin adquirit les entrades poden o bé guardar-les fins que s’anunciï la nova data o sol·licitar la devolució dels diners en el punt de venda on van ser adquirides les entrades.

- Publicitat -