El fenomen Rosalía arriba a tots els racons del planeta i avui el festival Coachella ha presentat el seu eclèctic cartell i trobem el nom de la cantant catalana, amb el qual suposarà la primera actuació d’una artista del país.

Rosalía actuarà al costat de bandes i artistes com Ariana Grande, Tame Impala, Childish Gambino, The 1975, Diplo, Weezer, Ella Mai, Bad Bunny, Billie Eilish, Janelle Monáe, DJ Snake o Khalid entre altres.

El Coachella tindrà lloc a Indio (Califòrnia) durant els caps de setmana del 12-14 i 19-21 de juliol i les entrades surten demà a la venda a un preu de 429 dòlars.

Per altra banda, Rosalía també és notícia avui per aparèixer als crèdits del nou disc de James Blake, que es dirà “Assume Form” i que arribarà el 25 de gener. Segons s’apunta des d’Amazon França, a part de la cantant catalana, en el disc també participaran André 3000 o Travis Scott.
Altres portals afirmen que el disc podria arribar una setmana abans, però de moment encara no hi ha confirmació oficial de totes aquestes informacions, per tant caldrà esperar.