La gala dels Grammy que tindrà lloc la matinada de diumenge es queda sense una de les actuacions més esperades i és que Ariana Grande s’ha negat a actuar ja que no li deixen interpretar la cançó que ella volia, que és ni més ni menys que el seu èxit ‘7 rings’. Pel que sembla des de l’acadèmia preferien que cantés o ‘thank u, next’ o bé ‘imagine’ o fins i tot un mix de dues cançons, però la cantant s’hi ha negat. De fet no pensa ni assistir a la gala a causa a certes discrepàncies amb els productors de la cerimònia.

Fonts de la cantant expliquen que tot i que en un primer moment es van posar d’acord, i Grande no ha volgut consentir que li fessin cantar el que no volia i defensant que cap altre artista nominat ha tingut que passar per aquesta situació.

Mentrestant la cantant ja ha avançat a Twitter que el tercer senzill del disc serà ‘Break Up with Your Girlfriend, I’m Bored’, que arribarà just el mateix dia que es publiqui el disc, aquest divendres.

Entre els artistes que sí que actuaran a la gala hi ha Katy Perry amb Dolly Parton, Post Malone, Cardi B, Shawn Mendes, Camila Cabello, J Balvin o Red Hot Chili Peppers.